Close

Our special offer for this Christmas Days 2016 with discount

on all product up to 50% off

DISCOUNT UP TO

50%

TERM & CONDITIONS

II. РЕГИСТРАЦИЯ И ПОРЪЧКИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА Bomba.bg

Моля, прочетете внимателно следните Общи условия, преди да използвате уеб сайта. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия. 

Настоящите “Общи условия” уреждат взаимоотношенията между “НИКАС-ЕМ” ООД (наричан по-долу Bomba.bg) и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Bomba.bg (наричан за краткост “сайт”). Тези условия обвързват всички потребители на сайта, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Bomba.bg, се съгласяват, приемат и се задължават да спазват тези “Общи условия”.

“НИКАС-ЕМ” ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:гр. София, ул. Боне Хаджибонев, 4 и ЕИК: BG202008407.

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

Bomba.bg се стреми да поддържа точна и актуална информацията, представена в САЙТА. Въпреки това, като се има предвид възможните грешки на тази информация, Bomba.bg уточнява, че някои от характеристиките или цените на продуктите, представени в САЙТА, могат да бъдат променени от Bomba.bg без предизвестие или могат да съдържат оперативни грешки.

Промоциите/офертите, представени в САЙТА, са налични до изчерпване на количествата.

САЙТЪТ може да съдържа и линкове към други сайтове. Bomba.bg не носи отговорност за политиката на поверителност, практикувана от уебсайтове, които не администрира, както и друга информация, спомената в тези сайтове.

 1. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА

Сайтът може да бъде използван само със законни цели.

Забранено е използването на САЙТА по начин, който би могъл да навреди на САЙТА или неговите потребители.

Bomba.bg си запазва правото да откаже достъпа в САЙТА, на който и да е ПОТРЕБИТЕЛ, да затвори акаунта или да анулира ПОРЪЧКАТА, дори и потвърдените поръчки.

III. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

За да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в Bomba.bg стоки, е необходимо да попълните формуляр за поръчка или да се обадите на телефон за клиенти, посочен в сайта.

При попълването на формуляр за поръчка трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка.

С отбелязване в полето “Съгласен съм с “Общите условия”, при регистрация на потребителски профил или реализиране на поръчка, клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите “Общи условия” и ги приема. При липса на извършена регистрация на профил, Общите условия важат за всички посетители на уебсайта.

IV. ПОРЪЧКА

Личните данни, които Bomba.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Bomba.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите предвидени в действащото законодателство.

Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Bomba.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

 1. ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. След финализирането на поръчката на посочения от вас телефон или имейл ще получите потвърждение на попълнената от Вас информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от вашия профил или чрез изпратените по email съобщения.

 1. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, когато цената за доставка не се поема от Bomba.bg. Bomba.bg има правото да променя цените, обявени в сайта, без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Bomba.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Bomba.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

 1. ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с вас в най-кратък срок.
 2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод или онлайн платежна система.
 3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
 4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на потребителя.

VII. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Плащане при доставка (наложен платеж): При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
 2. Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Bomba.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
 3. Плащане през ePay.bg (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic): При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. През системата на ePay.bg, могат да се заплащат стоки до 2000 лева.
 4. Плащане през PayPal.com. При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на PayPal.com, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

VIII. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 30 работни дни от датата на закупуването й.

Транспортните разходи при връщане на стоката от клиента към продавача са за сметка на продавача, като негово право е да избере с коя куриерска служба да получи пратката. Адресът на магазина е посочен в раздел “Контакти”.

 1. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес, посочен в раздел „Контакти“.

 1. ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в Bomba.bg, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. При съмнение за дефект потребителят има ангажимент да осигури физическото доставяне на продукта до офиса на Bomba.bg. Ако това се случва чрез куриер, потребителят поема разходите за доставката до офиса и обратно. Изпратени пратки за сметка на Bomba.bg без изрична предварителна уговорка, се връщат обратно на изпращачите.

 1. НАЧИН НА ДОСТАВКА

Продуктът ще бъде доставен на КЛИЕНТА чрез куриерска фирма, при начин на доставка от врата до врата или до изрично посочен от КЛИЕНТА офис на куриерска фирма.

BatteryLand опакова подобаващо продуктите и осигурява предаването на придружаващите ги документи.

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на потребителите. Bomba.bg не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия.

При използване услугите на Bomba.bg потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Последна актуализация: 01.12.2016 г.

 

Close

Cart

No products in the cart.